måndag 30 januari 2017

Spontanträning!


Förra veckan hade jag planer på att träna på lunchen. Men av olika anledningar så blev det aldrig av. Och inte nog med det, jag lät väskan stå kvar på i ett par dagar, och i fredags glömde jag den faktiskt. Så döm om min egna förvåning när jag idag vid 11.30, tar beslutet att gå och träna på lunchen. Jag menar, jag tränade ju igår, och började få en hyfsad träningsvärk. Men, detta stoppade tydligen inte mig idag. Så 11.50 stod jag där på löpbandet på ett av stadens gym, och körde ett 30-minuterspass.

Det blev följande fördelning:
Gång 5 min
Joggning 10 min
Gång 2,5 min

Joggning 5 min
Gång 2,5 min
Joggning 3 min
Gång 2 min
På dessa 30 min kom jag 3,44 km minsann.

Så nu har jag 8 km i benen på två dagar. Problemet är att jag ska orka 21 097,5 meter den 19 augusti. Det känns fruktansvärt långt kvar till den ev formtoppen. I nuläget har jag visserligen inga som helst planer på att faktiskt ta mig runt halvmaran springandes konstant. Nej, jag är mer än glad om jag skulle orka springa 10 km, sedan får jag varva gång med löpning!

Men, det är bara att kämpa vidare. Det ska dock bli spännande att se hur stel jag är imorgon bitti. Men kanske framför allt fram på eftermiddagen...

2 kommentarer:

  1. Jag är i alla fall djupt imponerad av din energi! Och inspirerad av dig "shinar" jag diskbänken oftare än tidigare.

    SvaraRadera