Om mig och bloggen

Västgöte som emigrerat till landet Småland, efter några år i Skåne! Bloggar ganska oregelbundet, även om jag för tillfället håller hyfsat jämn takt. Är en introvert person som går all in på nya spännande projekt, men kan ha lite svårt att köra hela vägen ut. Jag tröttnar och vill gå vidare på nästa projekt. Men, när jag är inne i en fix idé/projekt, då är det 110% typ.

Årets stora projekt är att genomföra Jönköpings halvmaraton den 19 augusti. Har aldrig sprungit längre än typ 11 km. Halvmaran är 21 097,5 meter, alltså nästan 22 km. Fick ett infall att anmäla mig då jobbet stod för anmälningsavgiften och vi har ett lag med jobbet!

Har börjat komma igång med träningen igen efter en längre tids uppehåll. Typ flera år. Även om det krävs övertalning med mig själv inför varje pass. Oavsett om jag ska ut på en promenad, köra bodypump, spinna, styrketräna eller jogga! Har inte riktigt kommit igång med själva löpträningen än. Men snart så.

Är en riktigt periodare gällande mat. Periodvis står jag gärna vid spisen och lagar mat. Periodvis avskyr jag det mest av allt. Periodvis så är mat över lag det jobbigaste som finns. Försöker hitta en bra balans gällande maten...

På den här bloggen blandas det högt och lågt. Även om det för tillfället är mycket fokus på min träning. Men, det är ett sätt för mig själv att se hur jag utvecklas och när (och om) jag återfår den där träningsglädjen som jag hade innan jag fick lägga av med fotbollen p.g.a skador!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar